Tretmani tela

Zatezanje opuštene kože kolena

Na koji način radimo tretman zatezanja kože kolena?

Estetski laser centar Be You nudi širok spektar tretmana opuštene kože kolena kao i kombinaciju istih u zavisnosti od anamneze i dogovara sa pacijentom.
Opuštena koža kolena se može tretirati an jedan od sledećih načina:

  1. Frakcionalni RF – najmodernija tehnologija radio-talasnog zatezanja kože
  2. Radio talasni lifting – bipolarnom i tripolarnom radio-frekvencijom
  3. Mezoterapija iglama – ubacivanje preparata koji podstiču porizvodnju koagena i izazivaju učvšćavanje kolagenih vlakana
  4. Mezterapija bez igala tj. ultrazvučno zatezanje kože
  5. Elektrostimulacija

Najbolji efekat se postiže tretmanima frakcionalnog RF-a, čije tehnološki savršeno kontrolisano dejstvo visoko frekventnih radio-talasa od 2 i 4MHz ima izvanredan uticaj na rejuvenaciju kože.

Koliko često treba raditi tretman?

Potrebno je minimum 4 tretmana u trajanju od 10 minuta po regiji da bi se postigli najbolji efekti ovog tretmana. Trajanje tretmana je oko 20min.

Kako izgleda VelaShape tretman i koliko traje?

VelaShape tretmanom se kombinuje infracrvena svetlost, radiotalasna energija, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu od 3 do 15 mm dubine.
Tretman je jednostavan, bezbolan a regije koje se obično tretiraju su:

  • Noge
  • Sedalni mišić (gluteus)
  • Stomak
  • Ruke

Tretman traje od 45 minuta do sat vremena za regiju nogu i stomaka. Nakon samog tretmana, tretirano područje može ostati toplo i crveno usled poboljšane cirkulacije, dok će primetno biti I lokalno smanjenje opuštenosti kože, obima i sveukupno poboljšanje njene strukture i teksture.

Koja je preporučena serija tretmana?

U zavisnosti od stanja i stadijuma celulita, preporučene su serije od 5 do 10 tretmana. Tretmani se mogu izvoditi jednom do dva puta nedeljno.