Kursevi

Mikrodermoabrazija dijamantska

OPŠTE INFORMACIJE

Mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskog sloja izumrlih ćelija kože. Standardni aparati koji su već godinama na tržištu su dijamantska i kristalna miktrodermoabrazija. U sklopu teorijskog dela obrađuju se osnove anatomije lica i sastava kože u cilju pravilnog izvođenja tretmana. Polaznici će naučiti kako da prepoznaju različite tipove kože i da na osnovu toga donesu odluku o vrsti i tipu pilinga odnosno dermoabrazije koji je najprihvatljiviji za klijenta. Biće im predstavljeni aparati za dijamantski piling i za dermoabraziju kristalima. Polaznicima se omogućava da nauče pravilno izvođenje dermoabrazije kao i kombinovanje dermoabrazije sa drugim tretmanima (kiseline, kiseonik, mezoterapije bez igala) u cilju sto boljih rezultata.
U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana mikrodermoabrazije na aparatima u salonima Be You i Božidarcu. Polaznicima se predstavlja izgled kabine i potrebni preparati za izvodjenje ovog tretmana. Vežbaće se i kombinovani tretmani dermoabrazije i kiselina ili dermoabrazije i kiseonika. Evaluacija stečenog znanja će se vršiti putem A,B,C testa sa pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

Dijamantska mikrodermoabrazija

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za prepoznavanje tipa kože i odabir adekvatnog pilinga prema problematici kože (masna, kuperozna, suva itd.), kao i savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, negi posle tretmana i očekivanim rezultatima. Osposobljenost za izvođenje tretmana mikrodermoabrazije uz pomoć dva aparata dijamantske i kristalne mikrodermoabrazije, kao i njihovo održavanje. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima i SPA centrima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta