Kursevi

Mezoterapija bez igala

OPŠTE INFORMACIJE

Mezoterapija bez igala je klasična kozmetička procedura za podmlađivanje i zatezanje kože. Standardni aparati koji su već godinama na tržištu su aparati koji se baziraju na ultrazvuku (fonoporeza) i aparati koji vrše mezoterapiju putem elektromagnetnih talasa visoke frekvencije tj. RF aparati (jontoforeza).

U praktičnom delu polaznicima se omogućava da kroz vežbe u salonima Be You nauče pravilno izvođenje svih 6 vrsta mezoterapije bez igala, kao i upotrebu preparata tokom ovih tretmana, mere predostrožnosti i preporuku nege. Biće vežbane i kombinacije mezoterapije sa drugim tretmanima (dermoabrazije, dermoroleri, kiseonik, itd.) u cilju dobjanja što boljih rezultata.

APARATI KOJI SE KORISTE

Bipolarni RF, dermalift.

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Nakon seminara polaznici će biti u stanju da razlikuju dva osnovna tipa mezoterapije i da donose pravilnu odluku kada da primene koji tip tretmana. Biće u stanju da izvode sve klasične vrste mezoterapija: miolift, biolift, magične rukavice, ultrazvučne tereapije, mono i bipolarne rf mezoterapije.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta