Kursevi

Kiseonik tretmani i tretmani hidroabrazije

OPŠTE INFORMACIJE

Tretmani kože kiseonikom i akvaabrazije su u poslednjih par godina najpoplularniji tretmani lica na zapadu, izmedju ostalog i zbog toga što se koža tretira prirodnim putem, a efekti su isti kao kod mezoterapije iglama. Kiseonik džet (Oxy jet) kojim se vrši takozvana akva-abrazija je u stvari savršena kombinacija prijatne masaže lica i ubrizgavanja čistog kiseonika pod pritiskom u ćelije dermisa. Tokom kursa polaznicima će biti predstavljena dva aparata:

  1. Kiseonik džet sa 4 sonde:
  • džet sondom za ubacivanje kisenika i aktivnih substanci pod pritiskom od 60Mpa,
  • zatim nastavci za limfnu drenažu lica i tela,
  • nastavak za kiseonik sprej i
  • maska za udisanje čistog kiseonika
  1. hidroabrazija sa 4 tipa seruma i sondama za akvabraziju i za dijamantsku akvaabraziju

U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana na aparatima u salonima Be You i Božidarcu. Polaznicima se predstavlja izgled kabine i potrebni preparati za izvodjenje ovog tretmana i nege posle tretmana. Po želji se mogu vežbati i kombinovani tretmani hidroabrazije i kiselina ili mezoterapije bez igala ili dermapena. Polaznici će naučiti i kako da održavaju aparate i da preduzmu sve sigurnosne mere prilikom izvođenja tretmana. Evaluacija stečenog znanja će se vršiti putem A,B,C testa sa pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

Kiseonik džet i hidroabrazija

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za izvođenje holivudskog tretmana kiseonik džetom i tretmana hidroabrazije uz pomoć dva aparata dijamantske i kristalne mikrodermoabrazije, kao i njihovo održavanje. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima i SPA centrima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta