Kursevi

Aparativno podmlađivanje i zatezanje kože

OPŠTE INFORMACIJE

U sklopu teorijskog segmenta obuke biće obrađene osnove anatomije lica i sastav kože, kao i faktore zbog kojih koža gubi svoju elastičnost i mladalački izgled. Polaznici će naučiti kako da prepoznaju različite tipove kože, nivo i dubinu bora, teksturu i sjaj i da na osnovu starosnog doba i tipa kože primene jednu ili više tehnologija koje su obuhvaćene ovim seminarom. Tokom drugog dela teorijske obuke polaznicima će biti predstavljene tehnologije i princip rada sledećih aparata:

  • Stimulacija kolagena i mišića lica uz pomoć uz pomoć mikrokontrolisanih struja – MIOLIFT
  • Stimaluacija kolagena i mišića uz pomoć mikrostruja – BIOLIFT
  • Dubinsko stimulisanje kolagena i zatezanje kože uz pomoć najnovje HI-FU tehnologije (fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta)
  • Dubinsko kompjuterski kontrolisano zatezanje kože uz pomoć FRAKCIONALNE RADIO FREKVENCIJE

Pored upoznavanja sa pomenutim tehnologijama polaznici će biti obučeni i na koji način treba da održavaju aparate kao i koje mere treba da preduzmu tokom njihovog korišćenja kako bi se tretmani izvodili na efikasan i bezbedan način. Sa stečenim znanjima polaznici će moći da razlikuju pomenute tehnologije kao i da odaberu odgovarajuću mašinu za optimalne rezultate tretmana zavisno od starosnog doba i tipa kože pacijenta.

U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana aparativnog zatezanja kože i podmlađivanja na razlicitim aparatima u salonima Be You i Božidarcu. Evaluacija stečenog znanja će se vršiti putem A,B,C testa sa pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

Miolift, Biolift, Frakcionalna radio frekvencija (ili HI FU u praktičnom delu u salonima Be You)

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za prepoznavanje problema zbog kojeg je došlo do starenja kože i gubitka njene elastičnosti, kao i savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, negi posle tretmana i očekivanim rezultatima. Osposobljenost za izvođenje tretmana podmlađivanje i zatezanje kože uz pomoć aparata MIOLIFT, BIOLIFT, HI/FU i FRAKCIONALNE RADIO FREKVENCIJE kao i njihovo održavanje. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima i SPA centrima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta