Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Tretmani tela

Naslovna Tretmani tela VelaShape tretman uklanjanja celulita

VelaShape tretman uklanjanja celulita

Šta je VelaShape tretman?

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namenjen preoblikovanju tela i uklananju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože. VelaShape kombinuje infracrvenu svetlost, bipolarnu radiofrekvenciju i vakuum, koji prouzrokuju dubinsko zagrevanje masnih naslaga i okolnog tkiva, čime se podstiče stvaranje novog kolagena i elastina.
Osnova VelaShape aparata je ELOS tehnologija koja dozvoljava da se veoma komforno postignu odgovarajući tonus, zategnutost i oblik tela.

Šta se postiže VelaShape tretmanom?

VelaShape je najnovija generacija uređaja i tretman ovim aparatom je veoma popularan jer daje odlične rezultate na problematičnim delovima tela, koje je veoma teško postići drugim aparatima i tretmanima. Tretman VelaShape aparatom je praktično bezbolan tretman u oblikovanju tela i smanjenju celulita sa vidljivim rezultatima čak i nakon samo 3 tretmana.
VelaShape tretman se pokazao kao veoma efikasan kod sledećih stanja:

  • Oblikovanje tela
  • Lolakizovano uklanjanje masnih naslaga
  • Redukcija celulita
  • Bolja cirkulacija
  • Limfna drenaža

Kako izgleda VelaShape tretman i koliko traje?

VelaShape tretmanom se kombinuje infracrvena svetlost, radiotalasna energija, vakum i masirajući efekat rolera u cilju maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu od 3 do 15 mm dubine.
Tretman je jednostavan, bezbolan a regije koje se obično tretiraju su:

  • Noge
  • Sedalni mišić (gluteus)
  • Stomak
  • Ruke

Tretman traje od 45 minuta do sat vremena za regiju nogu i stomaka. Nakon samog tretmana, tretirano područje može ostati toplo i crveno usled poboljšane cirkulacije, dok će primetno biti I lokalno smanjenje opuštenosti kože, obima i sveukupno poboljšanje njene strukture i teksture.

Koja je preporučena serija tretmana?

U zavisnosti od stanja i stadijuma celulita, preporučene su serije od 5 do 10 tretmana. Tretmani se mogu izvoditi jednom do dva puta nedeljno.