Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Tretmani tela

Naslovna Tretmani tela Tretman protiv strija

Tretman protiv strija

Na koji način radimo tretmane protiv strija?

Strije nastale naglim pucanjem kože usled njenog širenja se ne mogu u potpunosti ukloniti osim hirurškim putem. Međutim Estetski laser centar Be You vam svojim tretmanima garantuje poboljšanje izgleda kože od 50 do 80%.

Tretmani podrazumevaju kombinaciju mehaničkog intenzivnog pilinga (npr. dermorolerima, dermoabrazijom ili dermapenom) i pilinga kiselinama (voćnim ili hemijski piling). Na taj način se postepenim putem izaziva regeneracija tretiranog tkiva, ojačava struktura kože i one gube crvenu boju tj. izjednačavaju se sa bojom kože.

U koliko faza se radi tretman protiv strija?

Tretman se radi u tri faze:

  • U prvoj fazi tretmana, koji je minimalno bolan, na tretiranoj regiji vrši se mehanički piling dermorolerima ili mezoterapijskim instrumentom čija je dubina iglica 2,5 ili 3mm.
  • U drugoj fazi se na tretiranom delu radi piling kiselinama ili hemijski piling da bi se u što većoj meri ukonile ispucale i trajno oštećene ćelije površinske ćelije kože.
  • U trećoj fazi se ultrazvučnim talasima tj. Phonophorezom u mikroiglicama perforirani dermis ubacuju aktivne substance koje pospešuju regeneraciju i multiplikaciju ćelija kože.

Važno je napomenuti da se u Be You centrima koristi Wellcometov (nemačka firma) ultrazvučni aparat koji se koristi i u medicinske svrhe npr. lečenje neurodermitisa, kurijeg oka, psorijaze. Programi ovog aparata su tačno odredjene kombinacije ultrazvučnih talasa od 1, 3 i 10Mhz u zavisnosti od problematike koja se tretira. Dugogodišnja praksa i mnogobrojna klinička testiranja su pokazali da se ovim talasima može ubrzati zalečenje kože i do 3 puta.

Koliko često treba raditi tretman?

Serija  se sastoji od minimalno 3 tretmana koji se izvode u razmacima od minimalno 7 dana a maximalno 14 dana.

Trajanje tretmana je oko 60min.