Tretmani tela

Maderoterapija – Terapija “oklagijama“

Šta je to maderoterapija?

Maderoterapija predstavlja anticelulit masažu anatomski izrađenim elementima od drveta, ‘’oklagijama‘‘, rolerima i kupama, kojima razbijamo celulit i stimulišemo limfnu drenažu, pri čemu se oslobađamo neželjenog celulita, smanjujemo obim i zatežemo kožu nogu, stomaka, gluteusa, bokova, ruku…
Ova tehnika podrazumeva korišćenje više različitih, specijalno oblikovanih ‘‘oklagija‘‘, kojima, uz specifične pokrete uništavamo nagomilane masnoće i toksine, razbijamo džepove debelih naslaga celulita, redefinišemo konture tela i olakšavamo gubitak težine.

Šta se postiže maderoterapijom?

Maderoterapijom se mnogo lakše i brže postižu rezultati nego klasičnom anticelulit masažom. Mnogobrojna iskustva su pokazala de je učinak masaže oklagijama duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže, kao i da ostavlja veoma dobar efekat i na celokupno zdravlje organizma.

  • Uništava celulit
  • Topi masti
  • Podstiče limfnu drenažu
  • Uklanja toksine
  • Ubrzava metabolizam

Koliko traje tretman “Maderoterapija“?

Maderoterapijom dobijate jednočasovni tretman, pri čemu imate 50-o minutnu aktivnu masažu svih regija na telu: nogu, gluteusa, kao i laganu masažu abdomena.

Koja je preporečna serija “Maderoterapija“ tretmana?

Za potpuni efekat tretmanom Maderoterapija preporučuje se serija od 10 tretmana, na svaka 4 dana, sa tim što se između preporučuje tretman gipsanih bermuda. Ukoliko se radi samo Maderoterapija, tretman se može raditi i češće.