Tretmani tela

Japanski manikir

NOVO u Be You - JAPANSKI MANIKIR

Već stotinama godina u nazad, dame iz Japana su posebnu pažnju poklanjale nezi svojih noktiju, što im je odlično polazilo za rukom, jer su uvek odisali svežinom i isijavali zdravljem. Danas, u našem salonu na Slaviji, mi ovu tajnu delimo sa vama. Japanski manikir je metoda koja se temelji na multivitaminskom vosku i sjaju u prahu, koji vašim noktima daju rumen izgled i svežu boju. Prednosti korišćenja seta za Japanski manikir su beskrajne ali pre svega:
– pospešuju rast noktiju
– sprečavaju lomljenje noktiju
– učvršćuju nokte
– podstiču cirkulaciju pa samim tim i prirodnu boju noktiju
– obezbeđuju dugotrajan sjaj noktiju

Tretman počinje skraćivanjem i nežnim turpijanjem noktiju, pa se prelazi na piling da bi nokti i zanoktice bili meki i glatki. Nakon toga se na nokatnu ploču nanosi Ni pasta koja je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom i sve to se utrljava u nokte specijalnom turpijom koja je napravljena od teleće kože. Ta mineralna pasta popunjava mikroskopske pukotine i oštećenja na nokatnoj ploči. Na nokte se potom nanosi specijalni prah za poliranje koji sadrži pčelinji vosak pa su vaši nokti zaštićeni tokom nekoliko sledećih lakiranja i skidanja laka, što znači da su vam nokti u nekoj vrsti zaštitne čaure koja dozvoljava noktu da diše i hrani ga u isto vreme.
Japanski manikir se završava relaksirajućom masažom šake esencijalnim uljima, koji upotpunjuje ovo orijentalno iskustvo na najbolji način.