Tretmani lica

Tretmani akni

Šta je cilj tretmana akni?

Salon Be You se specijalizovao za tretiranje problematične kože, akni, ožiljaka od akni i dermatoloških promena koje se ne mogu uspešno ukloniti klasičnim kozmetičkim tretmanima. Veliko iskustvo i širok spektar naših aparata, kao i kvalitet naših dermo-kozmetičkih preparata su garancija uspeha naših tretmana.

Svi kožni problemi dolaze kao posledica pojačanog rada hormona, psihičkog stresa, loše ishrane ili slabe detoksikacije organizma tj. slabog rada jetre, bubrega i limfe.
Naš cilj je da vam pružimo profesionalno savetovanje i da vam obezbedimo uslove da na različite načine agirate u cilju rešenja vašeg problema. Problemi akni i ožiljaka od akni se ne uklanjaju preko noći. Zbog toga je važno sistematski i dugoročno planirati lečenje. U slučajevima kada su akne još uvek u akutnom stanju, Be You će vam organizovati savetovanje sa našim dermatolozima saradnicima koji će vam preporučiti pravilnu negu i odrediti terapiju dok se akne ne smire. Nakon toga se prepustite našem timu.

Šta možete očekivati od naših tretmana i koji tretman preporučujemo?

Be You vam garantuje:

  • Kvalitetne kozmetičke tretmane sa preparatima tri jake dermo-kozmetičke kuće: Reviderm, Janssen i Dermaceutical
  • Testirane i ispitane tretmane aparativne kozmetike
  • Dijagnozu, preporuku i terapiju sa homeopatskim medikamentima koji podstiču detoksinaciju kompletnog organizma

Koji aparativni tretman protiv akni preporučujemo?

Be You tretmani aparativne kozmetike u cilju eliminacije akni i ožiljaka od akni koji preporučujemo su:

Ultrazvučni tretmani,  kojim ultrazvučni talasi od 1 i 10MHz izazivaju mikrostruje (mikromasažu ćelija) i povećavaju poroznost membrana ćelija kože. Time se postiže bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za detoksikaciju i smanjuje se rad lojnih žlezda.