Tretmani lica

Magic Eyes – Tretman OČNE regije

Tretman zatezanja i podmlađivanje očne regije namenjen uklanjanju podočnjaka, bora, opuštene kože i ‘’kesica’’ ispod očiju

Šta je Magic Eyes tretman?

Magic Eyes je savršeno koncipiran tretman zatezanja i podmlađivanja okoloočne regije. Osnovna namena i focus tretmana je nega očiju, uklanjanje tamnih kolutova i podočnjaka, kao i uklanjanje sitnih bora u predelu oka, no ovaj tretman daje izuzetno dobre rezultate i kod zatezanja okoloočne regije.
U ovom tretmanu integrisane su različite tehnologije od monopolarne i bipolarne radio-frekvencije, mikro struje, do vakuuma, hlađenja i kontinuiranog zagrevanja, čijom kombinacijom dobijamo savršene efekte na tretiranoj regji.

Šta se postiže Magic Eyes tretmanom?

Magic Eyes tretman više nego efikasno otklanja sledeće indikacije:

  • Kesice ispod očiju (edema)
  • Crni kolutovi oko očiju (podočnjaci)
  • Bore
  • Opuštenu kožu

Kako izgleda Magic Eyes tretman i koliko traje?

Magic eye tretman je vrlo prijatan i bezbolan tretman. Koža se najpre pripremiti za tretman RF-om, potom se na nju nanese adekvatna aktivna supstanca u vidu seruma, te se okoloočna regija tretira svakom sondom po 10 minuta (5 minuta svako oko). Nakon tretiranja očne regije svim sondama sa Magic Eyes aparata, na tretiranu regiju se nanosi golden kolagen maska.

Tretman traje oko sat vremena.

Koja je preporučena serija tretmana?

Za potpuni efekat, preporučuje se serija od 5 tretmana mada su efekti vidljivi već posle prvog tretmana