Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Tretmani lica

Naslovna Tretmani lica Kozmetički tretmani

Kozmetički tretmani

Koju kozmetiku koristimo?

Be You tretmani klasične kozmetike baziraju se na kvalitetnim dermo-kozmetičkim linijama nemačkih firmi: Dermaceutical, Reviderm i Janssen.
Na koji način analiziramo stanje kože?
Analizu stanja kože radimo Skin Vision kamerom se inteligentnim 3D sistemom kojom u realnom vremenu i sa mikrokamerom sa uveličavajućim objektivom od 50 puta i posebnim filterima za detekciju promena na koži, omogućavamo detaljnu analizu po 8 kriterijuma.
Cilj nam je da već nakon prvog tretmana budete zadovoljni rezultatom, ali u slučaju problematične kože često se pravi rezultati postižu tek nakon mesec i više dana.

Prateći najnovije kozmetičke trendove, fokusiramo se na metodama čišćenja lica koje su minimalno agresivne po kožu, (npr. medicinsko-kozmetičko čišćenje tj. otvaranje pora Reviderm aparatom mikrodermoabrazije je daleko prijatnije i neinvanzivnije od klasičnog tretmana otvaranja pora vapozonom).

Veliko iskustvo, širok spektar naših aparata, kao i kvalitet naših dermo-kozmetičkih preparata su garancija uspeha naših tretmana. Opis tretmana i cene možete pogledati ovde

Uživajte u kvalitetnoj usluzi i kozmetici sa sistemom!