Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Tretmani lica

Naslovna Tretmani lica HIDRO CARE tretman

HIDRO CARE tretman

Šta je hidroabrazija?

Hidroabrazija spada u najmoderniju piling i detoks tehnologiju u kozmetici. Kombinacija vodenog pilinga, vakuuma i kvalitetnih preparata, pretvorila se u nezamenljiv tretman za hidrataciju i osvežavanje kože lica, vrata i dekoltea.

Kako izgleda HIDRO CARE tretman?

Tretman se radi Hidra Care aparatom, a izvodi se u četiri faze:
1. Eksfolijacija
2. Dijamantski piling
3. Detoks
4. Ishrana i hidratacija

Očišćenu kožu tretiramo dijamantskom mikrodermoabrazijom čime ćemo pojačati mikrocirkulaciju, ubrzati obnavljanje ćelija i stimulisati regeneraciju kolagena i elastina.
Potom ćemo kožu kompletno detoksirati aparatom za hidroabraziju i na kraju ćemo, na elegantan način, uz pomoć Ionic spraya ravnomerno nahraniti kožu, hidrirati je i podstaći regeneraciju ćelija.
Voda pod pritiskom prodire u pore, abrazivni nastavci uklanjaju površinske slojeve, vakum obavlja dubinsko čićšenje, a ćelije dermisa se hrane kiseonikom i aktivnim sastojcima. Četiri različita rastvora koji se koriste tokom ovog 40-0 minutnog tretmana, savršeno su prilagođeni standardnim fazama klasičnih kozmetičkih tretmana.

Kada se mogu videti rezultati tretmana?

Rezultati nakon tretmana hidratacije su vidljivi odmah.

Koji su efekti tretmana?

Nakon tretmana hidratacije Hidra Care aparatom, koža je čista, savršeno hidrirana, prokrvljena i spremna za regeneraciju. Tretman hidratacije podmlađuje kožu lica, vrata i dekoltea, umanjuje fleke, redukuje proizvodnju sebuma, revitalizuje i hrani kožu aktivnim supstancama.

Kome je namenjen tretman hidroabrazije?

Tretman hidroabrazije je pogodan za sve tipove kože. Tretman je neinvazivan i bezbolan.

Koliko tretman treba uraditi?

Iako su efekti vidljivi i posle prvog tretmana, kako bi se postigli maksimalni rezultati, preporuka je da se uradi serija od 4 do 6 tretmana. Tretmani se rade jednom nedeljno.