Tretmani lica

HI FU – Nehirurški face lifting

Ša je HI – FU antiage tretman lica?

HI – FU tretman lica je najnoviji trend u razvoju antiage tretmana i predstavlja ciljanu visokofokusiranu ultrazvučnu terapiju zatezanja kože lica, poznatiju kao nehirurški ili “soft“ face lifting. Smatra se da trenutno ne postoji bolja metoda zatezanja kože lica, očne regije, obraza i opuštene kože podbradka.

Koje su prednosti HI – FU antiage tretmana?

HI – FU antiage tretman stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena, postiže rezultate kao i hirurški face lifting a mnogo manje košta i što je najbitnije, dovoljan je samo jedan tretman da biste postigli potpuni efekat.

Šta postižemo HI – FU face liftingom?

HI – FU tretmanom vrlo uspešno rešavamo sledeću problematiku lica:

  • Uklanjamo i zatežemo podočnjake
  • Uklanjamo bore oko očiju
  • Podižemo obraze
  • Potpuno uklanjamo sitne bore
  • Ublažavamo duboke bore
  • Podižemo opuštenu bradu – spuštene obraze, vrat i dekolte
  • Uklanjamo podbradak

Koliko je potrebno HI – FU face lifting tretmana uraditi?

Odlični rezultati se postižu posle samo jednog HI – FU tretmana. Međutim, u dogovoru sa klijentom, tretman se može podeliti u dve faze, u toku dve nedelje ali tretman se najčešće izvodi u jednom dolasku.
Sledeći tretman se preporučuje tek za godinu dana.

Kada se vide potpuni efekti tretmana?

Iako klijenti mogu videti rezultate odmah nakon tretmana, krajnje podizanje i toniranje tretiranih regija odvija se u periodu od 2 do 3 meseca nakon tretmana, jer se u tom periodu kolagen obnavlja i zamenjuje novim i jačim.

Koliko traju rezultati HI – FU tretmana?

Rezultati HI – FU nehirurškog face lifting tretmana vidljivi su od jedne do dve godine, u zavisnosti od problematike koja se tretira.