O nama

be you

salon

pravo mesto za vas

„Be You“ salon je prepoznatljiv brend u Beogradu po svojim kvalitetnim uslugama iz oblasti laserske epilacije, tretmana tela, tretmana lica, aparativnim tretmanima.

„Be You“ salon Vam nudi i sve usluge klasičnih gradskih salona lepote i diči se prijatnom uslužnošću u lepom ambijentu.

spoj

moderne

tehnologije i znanja

Mr.sci. Katarina Obradovic, dipl.ing.el. suvlasnik Medi Spa salona u Ahenu, Nemačka (Aesthetik Studio Be You, www.beyou-aesthetik.de) je sa partnerima napravila franšize ovog nemačkog salona, obezbedivši izvanrednu aparaturu i veliko znanje iz kozmetičkih i estetskih tretmana i tehnologija.

Gdja. Obradović je edukator iz oblasti aparativne kozmetike i vlasnik firme Be You Technology (Nemačka) koja se bavi dizajnom, prodajom i servisiranjem kozmetičkih aparata i opreme (www.beyoutechnology.rs).

Garancija kvaliteta usluga salona Be You leži u činjenica da su uvek obskrbljeni najnovijim tehnološkim dostignućima iz oblasti aparativne kozmetike, aparatima proverenog kvaliteta i performansi (TUV i CE sertifikati, kao i Atesti Agencije za Lekove, Srbije).

BE

beautiful

be free - be you!

Naš Credo: Mi smo tu da ispunimo vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući vaše novo, slobodnije i lepše „Ja“. Be beautiful…Be free…BE YOU!

Kvalitet je imperativ u izboru naših aparata. Naša dugoročna orjentacija je da ostvarimo poverenje klijenata kroz profesionalan rad, kontinuitet usluge i praćenje rezultata, nudeći sasvim pristupačne cene u okviru lokalnog standarda za određenu uslugu.

Garancija kvaliteta uz odlične cene čini da LASER HOME Be You postane i vaš izbor!

BE you

laser centar

upoznajte naš tim

Andrea
Jukić

strukovni kozmetičar
estetičar

Aleksandra
Gavrić Tomić

spec. estetske medicine-strukovni kozmetičar estetičar

Marija
Lazić

strukovni kozmetičar
estetičar

Marijana
Ćendić

edukator Be You Technology, kozmetičar