Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Novosti

Naslovna Novosti Kako do savršenog tena do Nove godine?

Kako do savršenog tena do Nove godine?

Kako biste u najluđoj noći zablistale u punom sjaju, Be You salon vam preporučuje tretmane lica koje je idealno uraditi u ovih par nedelja pred novogodišnju noć.

DVE NEDELJE DO NOVE GODINE

* Obzirom da nam je do Nove godine ostalo još dve, tri nedelje, preporučujemo vam sve tremane koji podrazumevaju hidrataciju, čišćenje kože, ujednačavanje tena… No nije kasno ni za nešto agresivnije tretmane.
*Ako razmišljate da li je kasno za tretman čišćenja lica, odgovor je negativan. Još uvek imate vremena za dubinsko čišćenje kože kojim ćemo ukloniti sve nečistoće i sprečiti nastanak novih akni.
*Čak i za hemijski piling imate još par dana vremena obzirom da je koži nakon tretiranja kiselinama potrebno dve nedelje da bi koža postala glatka i sjajna.
* Tretman čistim 24K zlatom idealno je uraditi dva puta do novogodišnje noći. Koža će vam na taj način biti savršeno revitalizovana i sjajna.
* Miracle premium silver mask je inovativna i vrlo raskošna maska koju takođe preporučujemo u ovom pretprazničnom periodu. Tretman srebrom hidrira i štiti kožu od budućih dehidratacija i iritacija, smanjuje crvenilo, pomaže u lečenju kožnih infekcija i akni, neguje umornu kožu i daje joj trenutan sjaj.

PAR DANA PRED NOVU GODINU

* Par dana pred Novu godinu i dalje preporučujemo sve tretmane koji podrazumevaju hidrataciju, čišćenje kože, ujednačavanje tena, no nije kasno ni za dijamantski piling lica.
*Jedan od tretmana koji je u našem salonu nezaobilazan deo procedure pred svaki tretman hidratacije, vitaminski, anti age tretman, tretmane zlatom, srebrom, jeste dijamantska mikrodermoabrazija. Dijamantsku mikrodermoabraziju preporučujemo da se uradi čak i dan ili dva pred Novu godinu, obzirom da će crvenilo nakon tretmana nestati u roku od par sati, a tekstura kože će biti vidno poboljšana i šminka će na licu izgledati savršeno.
* Par dana pred najluđu noć možete svoje lice nahraniti premium silver tretmanom koji kombinuje čiste srebrne čestice. Srebro koje je poznato kao antiinflamatorna i antiseptička supstanca hidriraće i umiriti vašu kožu i omogućiti vam da zasijate u novogodišnjoj noći.

DAN NOVOGODIŠNJEG DOČEKA

* Tretman koji vam preporučujemo neposredno pred odlazak na doček Nove godine je svakako tretman čistim 24K zlatom koji će kožu lica veoma uspešno revitalizovati i podstaći stimulaciju kolagena i tako koži dati blistav, zategnut, ishranjen izgled i baršunast sjaj. Nakon tretmana čistim zlatom, shvatićete zašto ga Viktorijini anđeli preferiraju neposredno pred velike revije na kojima izgledaju tako sveže i zanosno.
*Drugi tretman koji takođe preporučujemo neposredno pred najluđu noć je svakako Holywoodski tretman kiseonikom. Kiseonikom se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne sjaj i da se koža nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama koje se putem vodenog džeta ubrizgavaju u dermis zajedno se samim kiseonikom. Nakon Holywoodskog tretmana i sami ćete se osećati kao da ste spremne za crveni tepih i uživaćete u najluđoj noći u punom sjaju.


Zajednička misija nam je da u Novogodišnju noć uđete sjajne, blistave, sveže i prelepe.
Zakažite svoj termin na vreme kako bi nam misija u potpunosti uspela.