Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Novosti

Naslovna Novosti Frekvencijska terapija – BIOREGENERATOR

Frekvencijska terapija – BIOREGENERATOR

Krajem XIX veka frekvencijsku terapiju počeo je da istražuje Nikola Tesla, koji je otkrio uticaj elektriciteta na patogene mikroorganizme (bakterije, viruse, parazite i gljivice) a frekvenciju koristio za unapređenje sopstvenog zdravlja. Koristeći ta iskustva istraživanja u tom smeru su nastavili dr.Albert Adams, dr.Raymond Rife, dr.Hulda Clark i drugi. Otkrivši da svaki organizam ima sopstvenu frekvencu (elektromagnetni zapis) ubrzo su konstruisani prvi frekvencijski generatori, čija je moć generiranja frekvenci, uništavala patogene mikroorganizme dok je sve oko njih ostajalo sigurno i neoštećeno.
Od tada pa do danas mnogi naučnici iz oblasti kvantne fizike, medicine, informatike unapredili su i raširili upotrebu frekvencijske terapije, tako da je danas širok spektar akutnih i hroničnih bolesti koje se mogu tretirati ovom vrstom terapije.

Šta je biogenerator?

Biogenerator je uređaj sa 36 automatizovanih frekvencijskih programa dr.Hulde Klark i 3 programa dr.Raymonda Rife, koji frekvencijskim spektrom uništavaju patogene mikroorganizme i toksične supstance-uzročnike mnogih oboljenja i time regenerišu zdrave ćelije.

Prednosti frekvencijske terapije?

Terapija je neinvazivni, bezbolni metod, komforan i bez neželjenih efekata sa visokom preciznosti. Umanjuje potrebu za lekovima. Pomaže i leči veliki broj akutnih i hroničnih oboljenja i otklanja njihov uzrok.

Kako se sprovodi terapija?

Nakon konsultativnog pregleda sertifikovanog lekara kvantne medicine, određuje se adekvantna terapija koja traje od 40-60min.Terapije se izvode jednom do dva puta nedeljno a broj terapija zavisi od primarnog problema i individualan je.

Gde sve pomaže i leči biogenerator?

  • Alergije, ekcemi, psorijaza, akne…
  • Migrene, glavobolja, nesanica…
  • Jačanje imuniteta, detoksikacija organizma…
  • Hronični umor, stres, manjak energije…
  • PMS, menopauza, endokrine displazije…
  • Cistitis, problemi sa prostatom…
  • Artritis, digestivni problemi, respiratorne tegobe…
  • Escherichia coli, HPV, herpes…
  • Depresija, demencija, manjak koncentracije…

Revitalizujte, očistite i podmladite svoje telo a svom duhu vratite balans i energiju

* Tretmane izvodi sertifikovani lekar našeg centra

Sve novosti i akcije