Kursevi

Uklanjanje strija i zatezanje kože stomaka

OPŠTE INFORMACIJE

U sklopu teorijskog dela obrađuju se osnove anatomije, problem strija tj. Ispucale i istegnute kože i različiti pristupi rešavanju ovog problema koji se baziraju na jakim pilinzima i mikronidlingu. Polaznici će naučiti kako da prepoznaju različite tipove kože i da na osnovu toga donesu odluku o vrsti i tipu pilinga koji je najprihvatljiviji za klijenta. Polaznicima će biti predstavljeni različiti aparati: aparati za dermoabraziju, laseri, dermapen i dermaroleri. Naučiće da vrše odabir granulacija i nastavaka za izvodjenje mikrodermoabrazije za tretmane strija i odabir dubne iglica. Takodje će biti obradjeni kombinovani tretmani sa kiselinama. U sklopu nege opuštene kože nakon gubitka kilaže biće predstavljeno i zatezanje kože u regiji stomaka, butina ili ruku sa multipolarnim RF aparatima ili frakcionalnim radiofrekvencijama. U teorijskom delu će se opisati i efekti ND Yag i CO2 lasera za zatezanje i regeneraciju kože.
U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana uklanjanja strija na aparatima u salonima Be You i Božidarcu. Neophodni su modeli. Evaluacija stečenog znanja će se vršiti putem A,B,C testa sa pitanjima.

APARATI KOJI SE KORISTE

Dermapen, dermaroler, multipolarne radio-frekvencije

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za prepoznavanje tipa strija i odabir adekvatne metode za njihovo uklanjanje prema tipu kože. Savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, očekivanim rezultatima, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, negi posle tretmana. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima i SPA centrima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta