Kursevi

Analiza kože lica, klasična i kompjuterska

OPŠTE INFORMACIJE

Tokom teorijskog dela polaznici će imati prilike da nauče koji su uobičajeni problemi koji se javljaju na koži kao što je suva kože, masna koža, nedostatak hidratacije i sl. Pored analize biće upoznati i sa osnovnim preparatima i tretmanima koji je koriste za rešavanje najčešćih problema na koži. Takođe polaznici će biti obučeni sa kako da prepoznaju različite pojave na koži kao što su pigmentene fleke, keratoze , hemangiomi, bradavice i mladeži.

Tokom praktičnog dela polaznici će naučiti kako da koriste kozmetičku lupu za analizu kože kao i kako da upotrebljavajvaju kompjuterski sistem za analizu kože sa mikroskopskom kamerom (SKIN VISON).

APARATI KOJI SE KORISTE

Kozmetička lupa i Skin vison kompjuterski sistem za analizu kože

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Osposobljenost kandidata da urade osnovnu analizu kože uz upotrebu odgovarajuće opreme, i sticanje znanja o tretmanima i preparatima koji se koriste za rešavanje najčešćih problema koje mogu preporučivati svojim klijentima. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima i SPA centrima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta