Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Makenzijeva 23, Slavija
011 383 76 00
065 383 76 01

Be You - Ästhetik Studio
Aachen, Germany
+49 241 401 53 49

Kozmetički tretmani Beograd, Be You salon Beograd

Kursevi

Naslovna Kursevi Trajna epilacija laserima, ipl i shr aparatima

Trajna epilacija laserima, ipl i shr aparatima

OPŠTE INFORMACIJE:

U teorijskom delu se obrađuje anatomija i fiziologija rasta dlake, istorijat metoda trajne epilacije, najmodernije tehnologije i uredjaji za trajnu epilaciju laseri, shr i ipl aparati, pregled i uporedno poredjenje ovih uređaja po mogućnostima, efektivnosti i trajnosti rezultata, šta je potrebno znati prilikom kupovine uredjaja, šta je potrebno znati za pravilno korisćenje i održavanje uređaja. U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana trajne epilacije na razlicitim aparatima u salonima Be You. Test sa A, B,C pitanjima je provera znanja na kraju seminara.

APARATI KOJI SE KORISTE

Diodni laser i SHRi/ili IPL aparat

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom

NAČIN PLAĆANJA

Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA

Osposobljenost za prepoznavanje tipa dlake i kože i pravilno savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, negi posle tretmana i očekivanim rezultatima. Osposobljenost za izvodjenje tretmana trajne epilacije na bilo kom od modernih aparata tj. Didnih lasera, IPL-a ili SHR-a, kao i za održavanje ovih uređaja. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta